Folosim cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare pe website-ul nostru, pentru afișa conținut și reclame personalizate, pentru a analiza traficul de pe website-ul nostru și pentru a înțelege de unde vin vizitatorii noștri. Navigând pe website-ul nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor, cât și a altor metode de urmărire folosite.

sms button light

119

Despre noi

MISIUNEA Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Tulcea (D.G.A.S.P.C.) este promovarea, coordonarea, monitorizarea şi controlul activităţii de protecţie a drepturilor copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor vârstnice, persoanelor cu handicap şi a oricăror persoane aflate în dificultate.

OBIECTIVUL Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Tulcea este asigurarea asistenţei sociale în domeniul protecţiei copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor vârstnice, persoanelor cu handicap şi a oricăror persoane aflate în dificultate.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Tulcea se află în subordonarea  Consiliului Judeţean Tulcea şi este coordonată metodologic de către Ministerul Muncii  şi Solidaritatii Sociale.

InfoCons 2 jpg

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech