Folosim cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare pe website-ul nostru, pentru afișa conținut și reclame personalizate, pentru a analiza traficul de pe website-ul nostru și pentru a înțelege de unde vin vizitatorii noștri. Navigând pe website-ul nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor, cât și a altor metode de urmărire folosite.

sms button light

119

COMUNICAT REFERITOR LA ACORDARE CARDURI CARBURANT

Întrucât Ministerul Finanțelor reglementează strict emiterea biletelor de valoare, activitatea putând fi desfășurată doar de către unitățile autorizate de Ministerul Finanțelor, pentru fiecare tip de bilet în parte, achiziționarea cardurilor de carburant, prevăzute la art. 24, alin. (9), din Legea 448/2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, va putea fi efectuată după obținerea de către unitățile emitetnte a autorizației de funcționare specifica.

Pentru a nu fi afectat dreptul niciunei persoane îndreptățite la acordarea gratuității la transport interurban, până la finalizarea procedurilor de achiziție a cardurilor de carburant, vă comunicăm că aveți posibilitatea obținerii gratuității prevazute la art. 24, alin.(9) din Legaea 448/2006, prin modalitatile utilizate anterior, respectiv: bonuri de carburant sau decontarea carburantului.  

 

InfoCons 2 jpg

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech