Folosim cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare pe website-ul nostru, pentru afișa conținut și reclame personalizate, pentru a analiza traficul de pe website-ul nostru și pentru a înțelege de unde vin vizitatorii noștri. Navigând pe website-ul nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor, cât și a altor metode de urmărire folosite.

sms button light

119

Centrul de Îngrijire și Asistență Babadag

email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                          telefon: 0759035420                      adresa: oraș Babadag, str. Heracleea, nr. 47, județul Tulcea

Scopul serviciului social cu cazare  Centrul de Îngrijire și Asistență Babadag este acordarea de servicii sociale de tip rezidențial persoanelor adulte cu handicap mediu, accentuat și grav fizic, somatic, senzorial, mental și asociat din județul Tulcea, admise în centru conform prevederilor Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Beneficiarii sunt persoane adulte cu handicap mediu, accentuat și grav din județul Tulcea, admise în centru conform prevederilor Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Servicii oferite: servicii administrative și hoteliere; asistență socială; îngrijire personală și asistență; recuperare și reabilitare; consiliere psihologică; integrare/reintegrare profesională; reintegrare familială și comunitară.

Condiții de acces/admitere:

-să existe locuri disponibile;

-să dispună de certificat de încadrare într-un grad de handicap;

-să aibă domiciliul stabil în județul Tulcea.

InfoCons 2 jpg

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech